Despre noi

Echipa Școlii de Șoferi AUTO KARLY din Iași este formată din tineri profesioniști, care s-au dedicat instruirii șoferilor începători încă din anul 2014. În această perioadă, am reușit să dezvoltăm o flotă de mașini moderne, care reprezintă sinonimul performanței, calității serviciilor și seriozității noastre.

Misiunea noastră este de a instrui șoferi profesioniști, care să aibă cunoștințe și abilități de conducere în condiții de siguranță și confort. Echipa noastră este formată din instructori cu experiență, care utilizează cele mai bune metode de învățare pentru a asigura că toți elevii noștri înțeleg și respectă regulile de circulație.

Școala noastră de șoferi din Iași oferă o gamă largă de servicii de formare, care sunt adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui elev. De la cursurile de teorie, la lecțiile practice de conducere și examinările practice pentru obținerea permisului de conducere, suntem aici pentru a vă ajuta să deveniți un șofer sigur și responsabil.

Suntem conștienți de faptul că învățarea să conducă poate fi o provocare, de aceea am creat un mediu de învățare relaxant și sigur, unde elevii noștri se pot simți încrezători și confortabili. În plus, toți instructorii noștri sunt pregătiți să ofere o experiență personalizată, care să ajute la depășirea oricăror temeri sau dificultăți în procesul de învățare.

În concluzie, AUTO KARLY este școala de șoferi din Iași pe care o căutați. Echipa noastră de tineri profesioniști, flota noastră de mașini moderne și serviciile de învățare personalizate sunt sinonime cu performanța, calitatea serviciilor și seriozitatea noastră. Dacă sunteți în căutarea unei școli de șoferi de încredere, suntem aici pentru a vă ajuta să deveniți un șofer sigur și responsabil.

La începutul anului 2014 am îmbrățișat meseria de instructor auto cu mult elan și pasiune, venind cu o vastă experiență în domeniul auto și transporturi rutiere.

Încercând mereu să mă ridic la așteptările cursanților, au urmat ani la rând în care am investit foarte multă muncă și toată priceperea mea astfel încât, cursanții mei să obțină cele mai bune rezultate la examenele pentru obținerea permisului de conducere.

Dintre toate realizările obținute, aprecierile și recomandările cursanților mei, au fost cea mai mare recompensă și datorită lor a luat ființă AUTO KARLY Școală de șoferi.

Astăzi, AUTO KARLY Școală de șoferi este sinonim cu performanța, calitatea serviciilor și seriozitatea!

Astăzi, suntem o echipă de tineri profesioniști care pune pe primul loc pregătirea temeinică a viitorilor conducători auto. Nu suntem perfecți dar vrem, cu ajutorul cursanților noștri, să fim! Avem toată dorința si o echipă capabilă in spate care muncește în fiecare zi pentru această misiune!

Acesta este spiritul AUTO KARLY!

Rezultatele ne recomandă!
Vă mulțumesc pentru încrederea oferită!

Director,

BOGDAN C. BURLACU