Soimii Scolilor de Soferi

Scoala de soferi Auto Karly din Iasi este una dintre cele mai apreciate scoli de soferi din Romania, cu o experienta vasta in pregatirea viitorilor soferi. Una dintre cele mai importante realizari ale scolii este castigarea premiului “Soimii Scolilor de Soferi” oferit de Asociatia Nationala a Scolilor de Soferi din Romania (ANSSR).

In 2019, AUTO KARLY a ocupat locul 2 in acest concurs, fiind depasita la limita de catre o alta scoala de soferi. Cu toate acestea, aceasta performanta a reprezentat un impuls pentru a imbunatati serviciile oferite si a castiga premiul locului 1 in urmatorii ani: 2020, 2021 si 2022.

Secretul succesului Scolii de soferi AUTO KARLY este investitia constanta in formarea instructorilor si in modernizarea echipamentelor si a flotei auto. Aceasta abordare a permis oferirea unor servicii de calitate superioara, care sa asigure o pregatire solida si completa pentru viitorii soferi.

Instructorii din cadrul AUTO KARLY au o abordare individualizata pentru fiecare cursant, astfel incat acesta sa se simta confortabil si sa fie capabil sa invete cat mai eficient. Ei sunt experti in pregatirea viitorilor soferi si cunosc toate trucurile pentru a-i ajuta sa invete sa conduca in mod sigur si responsabil.

In plus, Scoala de soferi AUTO KARLY se concentreaza si pe partea teoretica a pregatirii, oferind materiale didactice de calitate si organizand cursuri de pregatire teoretica la un nivel superior. Astfel, elevii scolii sunt pregatiti nu doar pentru obtinerea permisului de conducere, ci si pentru a fi soferi responsabili si constienti de importanta respectarii regulilor de circulatie.

Un alt aspect important care a contribuit la succesul Scoalei de soferi AUTO KARLY este atentia acordata fiecarui cursant in parte. Elevii sunt tratati cu respect si atentie, astfel incat sa se simta confortabil si sa poata invata cat mai bine. In plus, instructorii din cadrul scolii sunt mereu disponibili pentru a oferi ajutor si raspunsuri la intrebarile elevilor.

Performantele remarcabile ale Scolii de soferi AUTO KARLY nu sunt doar un rezultat al eforturilor depuse de catre instructori si personalul din cadrul scolii. Ele sunt, de asemenea, un semn al faptului ca elevii sunt multumiti de serviciile oferite de scoala, atat din perspectiva pregatirii teoretice, cat si din perspectiva pregatirii practice.

Mai mult, acestia recomanda cu incredere scoala altor persoane care doresc sa invete sa conduca. Aceasta este cea mai buna publicitate pe care o scoala de soferi o poate primi si este un semn clar ca AUTO KARLY este alegerea perfecta.

Iar aici va lasam atasate premiile primite: