Parc Auto & Tarife

Parcul auto al școlii de șoferi Auto Karly din Iași oferă o varietate de opțiuni pentru cei care doresc să învețe să conducă. Printre mașinile disponibile se numără Toyota Yaris Hybrid cu cutie automată, Mitsubishi ASX cu cutie automată, VW Polo model 2021 cu motor diesel, VW Golf 7 cu motor diesel, VW Polo model 6R cu motor diesel.

În continuare, vom explora mai detaliat fiecare dintre aceste opțiuni de mașini pentru școala de șoferi, împreună cu tarifele aferente și modalitățile de plată.

  1. Toyota Yaris Hybrid cu cutie automată – 2350 Ron

Toyota Yaris Hybrid este o mașină mică și manevrabilă, ideală pentru începători. Motorul său hibrid oferă o economie de combustibil excelentă, ceea ce face ca această mașină să fie o alegere populară pentru cei care vor să învețe să conducă fără să consume prea mult combustibil.

Tariful mașini este de 2350 Ron, totul inclus. În plus, școala de șoferi Auto Karly oferă și opțiunea de plată în rate.

  1. Mitsubishi ASX cu cutie automată – 2600 Ron

Mitsubishi ASX este o mașină mai mare și mai robustă decât Toyota Yaris Hybrid, ceea ce o face potrivită pentru cei care preferă o mașină mai mare și mai puternică. Cu o cutie automată, această mașină este ușor de condus și poate fi o alegere excelentă pentru cursanții care au nevoie de o mașină mai mare pentru a se simți încrezători în trafic.

Tariful mașini este de 2600 Ron, totul inclus. În plus, opțiunea de plată în rate este disponibilă.

  1. VW Polo model 2021 cu motor diesel – 2500 Ron

VW Polo este o mașină populară și fiabilă, cu o economie bună de combustibil. Modelul din 2021 vine cu o mulțime de opțiuni și tehnologii noi, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care vor o mașină modernă și confortabilă.

Tariful mașini este de 2500 Ron, totul inclus. De asemenea, poți opta pentru plata în rate.

  1. VW Golf 7 cu motor diesel – 2350 Ron

VW Golf este una dintre cele mai populare mașini din lume, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cursanții care doresc să învețe să conducă pe o mașină bine-cunoscută și fiabilă. Motorul diesel al acestei mașini oferă o economie bună de combustibil.

Tariful mașini este de 2350 Ron, totul inclus. De asemenea, poți opta pentru plata în rate.

  1. VW Polo model 6R cu motor diesel – 2350 Ron

VW Polo model 6R este o mașină compactă, ideală pentru conducătorii auto începători. Motorul diesel al acestei mașini oferă o economie bună de combustibil, ceea ce o face o alegere populară printre cursanți.

Tariful mașini este de 2350 Ron, totul inclus. De asemenea, poți opta pentru plata în rate.

Toate mașinile disponibile pentru orele de conducere la AUTO KARLY vin cu o serie de caracteristici de siguranță și tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de asistență la frânare, airbag-uri și sistemul de asistență la parcare și plecare din rampă ceea ce face ca procesul de învățare să fie mai plăcut și ușor.